Logo
creatief ontwerp


IK BEN FREEK

Een optimistische dromer, creatieve kameleon en doorgaans een bourgondiër. Ontwerpen is mijn hobby en gelukkig heb ik er mijn vak van kunnen maken.

Als groentje begon het creatieve avontuur bij het Sint Lucas. Afgestudeerd en bijna twintig, had ik nog geen zin om het werkende leven in te gaan, dus koos ik ervoor om door te studeren aan Avans Hogeschool op de opleiding Communication and Multimedia Design. Naast die studie werkte ik als freelance designer en zo kon ik meteen na mijn afstuderen aan het werk in de bureauwereld. 

Ik heb altijd de ruimte kunnen vinden om mezelf goed te kunnen focussen op wat ik leuk vind en waar ik mijn eigen stempel op kan zetten. Mooie dingen maken kunnen er veel, maar ik probeer altijd weer opnieuw mijn humor en gevoel voor vorm in mijn werk eruit te laten spatten. 

Ik zoek graag nieuwe uitdagingen op en ben erg nieuwsgierig. Ik denk ook dat dit een belangrijk gegeven is als ontwerper. Dit ben ik in een notendop verteld, mocht je me wat beter willen leren kennen dan sta ik altijd open voor gezelligheid.


CONTACT

Freek van Huffelen
4811 TK / Breda
06 5108 2205
info@ikbenfreek.nl

DANCE-OFF

En als je jezelf afvraagt, is hij gezellig op het kantoor? Misschien geeft deze video wat concreter antwoord op die vraag. Deze video heb ik gemonteerd voor een winactie van Eat Natural.