Logo
creatief ontwerp


PIN PANTHER
Eigen onderneming

Het begon als een idee, een bepaalde visie die ik wilde delen met anderen! En zo ontstond: de Pin Panther, een webshop die ik heb opgericht met pinnetjes en broches. Waarschijnlijk denk je als je dit leest: wat zijn dat dan? Is dat wat mijn oma op haar blouse spelt? Dat klopt! Maar dan in een modern jasje.

Een aantal jaar geleden kocht ik een pinnetje op een plek die heel speciaal voor mij is en dat breidde al snel uit. Ik dacht: "Zijn er niet meer mannen die aan de hand van dit simpele en subtiele accessoire hun outfit net iets meer eigen maken?”Een accessoire waarmee je jezelf kunt uiten! Dat is waar de Pin Panther voor staat. Of je nou een chique de friemel bent of een kittenknuffelaar, het maakt niet uit! Aan de hand van een pinnetje kan je op subtiele wijze in je outfit terug laten komen wie je bent of hoe je je voelt. Grappig, stoer, verliefd of gewoon een toffe peer!


Zo vroeg mijn moeder me laatst: “Ik zie dat de focus op mannen ligt, maar mag ik er ook een bestellen?” Ja natuurlijk mag dat mama! De Pin Panther store is voor iedereen maar heeft een main focus op mannen, omdat die vaak wegvallen in de schaduw als het aankomt op kleding. En menig man kan wel een duwtje hierbij krijgen. 

De Pin Panther heeft een strakke uitstraling met focus op mooie fotografie, goed kleurgebruik en scherpe teksten. Heerlijk vind ik het dat ik bij dit kindje van me gewoon lekker mijn eigen gedachten in copy uit kan werken.


SOCIAL MEDIA

En natuurlijk blijven social media niet uitgesloten. En laat Instagram daar nou een heerlijk kanaal voor zijn: inspirerend, creatief en functioneel. Aan de hand van drieluiken verzorg ik een mooie en consequente tijdlijn. Een gecontroleerde en inspirerende stijl vind ik belangrijk voor de Pin Panther.#MOEDERDAG