Logo
creatief ontwerp


HAUST
Social Design | Copy

Haust is een project waar ik als creatief designer met plezier aan heb mogen werken. Toastjes suf en droog? Niet als het aan mij lag. Met een dosis humor en een kek werkje Photoshop heb ik relevante doorlopende content en verschillende social campagnes mogen realiseren.KERSTCAMPAGNE

De feestdagen, een ideaal en relevant moment om als toastjesmerk in te haken met een winactie. Om deze reden heb ik het design gerealiseerd voor een zalige social media campagne. Aan de hand van een aantal visuele hints in de vorm van GIF’s die verspreid werden via Facebook, maakten de fans kans op een weekendje Kerstmarkt in Keulen. De leuke reacties waren een bevestiging voor een succesvolle campagne!


PAASCAMPAGNE

Tijdens Pasen was ik het haasje en werd ik gevraagd de uitingen voor de social media campagne te maken. Zo maakte je kans op een Haust paaspakket. Een canvas-advertentie zegt meer dan duizend woorden en alle andere advertentie-uitingen. Zie hier de ludieke canvas-advertentie die tijdens de campagne draaide op Facebook.


REGULIERE CONTENT

Ook verzorgde ik de ideeën en designs voor de Facebookpagina van Haust. Activerend, ludiek en interactief! Zie hieronder een greep uit het werk dat ik heb gerealiseerd voor Haust.